Nieuws / News VenLed LED-verlichting Venlo

Image: Lange Jan in Middelburg verlicht door Venled

Lange Jan in Middelburg verlicht door Venled

 

In Middelburg is door onze samenwerkingspartner Urban View een mooi project opgeleverd. Het gaat om de Lange Jan, een 90,5 meter lange kerktoren, welke opnieuw in het licht is gezet. Voor dit project zijn door Venled custom made LED armaturen geproduceerd welke geschikt zijn voor een buitentoepassing hoog in de toren, met afwisselende weersomstandigheden. 

Bent u op zoek naar LED oplossingen voor buiten of anderzijds, neem dan gerust contact op met team Venled. Wij helpen u graag verder. 

 

Image: Venled levert LED verlichting Gustav Gym Amsterdam Centrum

Venled levert LED verlichting Gustav Gym Amsterdam Centrum


Venled heeft wederom voor Gustav Gym een lichtplan ontwikkeld t.b.v. een high end sportclub in Amsterdam. Ditmaal was de locatie meer centraal gelegen aan de Weteringschans. Daarbij heeft Venled ook voor deze locatie alle producten geleverd. Omwille van een goede herkenbaarheid zijn er veel gelijkenissen aangebracht met de vestiging op de Zuidas, Industrial, luxury en exclusivity stonden dus nog steeds centraal. Als special signature is gekozen voor een dynamisch lichtplafond wat is opgebouwd uit LED RGB en W lichtlijnen, aangestuurd door speciale controllers van Venled. Het resultaat mag er zijn!

Voor meer informatie over toegepaste producten kunt u terecht bij onze afdeling verkoop.   

Image: Venled levert LED verlichting Gustav Gym Amsterdam Zuidas

Venled levert LED verlichting Gustav Gym Amsterdam Zuidas

 

Venled heeft voor Gustav Gym een lichtplan ontwikkeld t.b.v. een high end sportclub in het hart van de Zuidas in Amsterdam. Daarbij heeft Venled voor deze unieke locatie ook alle producten geleverd. Centrale thema's waren industrial, luxury en exclusivity. Met de gekozen armaturen is deels aangesloten op een rouwe industriële setting en anderzijds subtiel contrast aangebracht. Het RGBW lichtplafond in de centraal gelegen box area is een ware eye catcher.  

Voor meer informatie over toegepaste producten kunt u terecht bij onze afdeling verkoop.   

Image: Tijdelijk Verhuisbericht!

Tijdelijk Verhuisbericht!

 

In aanloop naar onze nieuwe bedrijfslocatie opereert Venled vanuit een tijdelijke vestiging. Wij komen ook in deze periode graag bij u langs voor al uw vragen en op advies op maat.

Wij blijven bereikbaar via onze onderstaande contactgegevens:

Telefoon: 077-3512531

Mail: info@venled.nl 

 

Image: Stadsbruggen Meppel

Stadsbruggen Meppel

 

Roodbergen en Dolfsma Light Design heeft Venled gevraagd om krachtige RGB grondspots te leveren voor het uitlichten van 5 stadsbruggen in het waterrijke Meppel. U vraagt, wij draaien! De RGB grondspots met bijhorend aansturingssysteem geven de verschillende bruggen en daarmee het gezellige stadje Meppel een mooie kleurrijke uitslraing. Via deze weg danken wij Allie en Edwin van Roodbergen en Dolfsma Light Design wederom voor het vertrouwen!

 

 

Image: LEDs winkelketen Belcompany

LEDs winkelketen Belcompany

 

Voor de complete winkelketen van Belcompany heeft Venled in samenwerking met Herin Lichttechniek customized LED armaturen geproduceerd en geleverd. Alle winkels van Belcompany zijn nu voorzien van energiezuinige LED verlichting van Venled.  

Image: LED in Gelderlandplein Amsterdam

LED in Gelderlandplein Amsterdam

 

Venled heeft met custom made LED lijnen een grote bijdrage geleverd aan het lichtplan voor Gelderlandplein te Amsterdam. Lichtontwerper Etienne Bindels heeft met de juist kleurtinten een chique en uitnodigend lichtbeeld voor ogen gehad. Het resultaat mag er zijn!

Image: Venled levert LED verlichting voor Limburgs Schutterij Museum

Venled levert LED verlichting voor Limburgs Schutterij Museum

 

Venled heeft in samenwerking met Op het Veld Elektrotechniek B.V. de LED verlichting geleverd voor het onlangs heropende Limburgs Schutterij Museum, te Steyl. Onderdeel van een intensieve verbouwing van de Rochuskerk was een passend lichtplan wat tegemoet zou komen aan het uiteenlopende gebruik. Zo is er gekozen voor RGB LED armaturen om de gewelven aan te lichten en middels DMX sturing van de juiste kleur/sfeer te voorzien. Het vloeroppervlak wordt aangestraald met LED stralers in 3000K. Verder is een fotogalerij in het licht gezet middels High Power ES111 LED.

Image: Nieuw product: Cove Pro Flex

Nieuw product: Cove Pro Flex

Venled introduceert een nieuw product: Cove Pro Flex. Dit hoogwaardig product dient ter vervanging van de cove flex welke lange tijd heeft dienst gedaan voor toepassingen waarbij een goede beschermingsklasse vereist is. De Cove Pro Flex is vindbaar onder de coveline.

 

Image: Nieuwe SLV catalogus nu online!

Nieuwe SLV catalogus nu online!

De nieuwe catlalogus van SLV, beter bekend als BIG WHITE staat nu online onder de button 'Lightacts Line'. Alle producten uit deze catalogus worden rechtstreeks vanuit het magazijn in Duitsland verzonden. Hierdoor kunnen uw producten met 2-3 werkdagen worden geleverd. Neem bij vragen aangaande dit zeer uitgebreide onderdeel van ons pakket gerust contact op met onze verkoopafdeling. 

Image: Prijsdalingen

Prijsdalingen

Graag presenteren wij de nieuwe prijzen voor ‘the collection’ van VENLED.

Het zijn economisch onzekere tijden en er is sprake van toenemende concurrentie. Dit vraagt om aanpassing van prijzen bij behoud van kwaliteit en service.

Voor een digitale lijst kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop.

 

 

Image: Nieuwe catalogus 'the collection' verkrijgbaar

Nieuwe catalogus 'the collection' verkrijgbaar

Eindelijk is het zover. De nieuwe catalogus 'the collection' is gereed. In dit verzamelwerk treft u een brede collectie LED (gerelateerde) producten. De catalogus wordt nu al geroemd om haar volledigheid en overzichtelijkheid. Neem gerust contact op met de afdeling verkoop als u een exemplaar wenst te ontvangen of meld u aan via de website.

Image: Uitbreiding assortiment

Uitbreiding assortiment

In navolging van eerdere productlijnen, zijn nu ook de LightACTSline en de Showline toegetreden tot het assortiment van VENLED. Beide productlijnen zijn al geruime tijd leverbaar, maar werden tot voor kort nog niet expliciet uitgelicht op de website van VENLED. Vanaf heden is alle informatie beschikbaar en kan via de website worden bekeken. Ook kunt u de bijhorende catalogus opvragen via de afdeling verkoop.

Image: Nachtwacht

Nachtwacht

In de culturele wijk Q4 vond de nachtwacht plaats. Een cultureel festival waarin ruimte werd geboden aan nieuwe initiatieven. 

Image: VENLED aan Zee

VENLED aan Zee

VenLed heeft voor de derde editie van het stadsstrand te Venlo LED-verlichting geleverd. Het strand wordt in de avonduren op fraaie wijze verlicht middels 48W Wall washers. De bar wordt verlicht door 7W PAR30 LED spots. Voor meer informatie over deze producten of andere producten van VENLED kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop.  

Image: Resort in Thailand voorzien van LED-verlichting

Resort in Thailand voorzien van LED-verlichting

Een luxueus resort in Thailand is sinds kort voorzien van decoratieve LED-verlichting van VenLed. Het resort, een initiatief van Nederlandse aannemers, is gelegen aan de ooskust ten zuiden van Bangkok. Een bekend Nederlands installatiebedrijf heeft de installatie verricht. Toegepast is o.a. de water resistant flexibele LED-strip. Dit product is geschikt voor toepassingen buiten of in vochtige en stoffige ruimtes. Meer informatie kunt u terugvinden onder de decoline. Voor informatie over het resort kunt u terecht op www.sawan.nl

  

Image: VenLed levert LED-verlichting voor beste Kwalitaria van Nederland

VenLed levert LED-verlichting voor beste Kwalitaria van Nederland

VenLed heeft via elektrotechnisch installatiebedrijf Heelektro LED-verlichting geleverd aan de beste Kwalitaria van Nederland. De Kwalitaria in Velden is (na een grondige verbouwing) volledig voorzien van LED-verlichting, waaronder de Vari Flex LED-strip met bijhorende controller en 12 watts AR-111 LED-spots. 

Image: LED-lampen een goed alternatief!

LED-lampen een goed alternatief!

Afgelopen weekeinde is in het consumentenprogramma Kassa een apart item gewijd aan LED-verlichting, met als titel: 'Led-lampen een goed alternatief?' De gloeilamp mag vanaf 2012 niet meer binnen de Europese Unie worden geproduceerd en verkocht. Lampenfabrikanten zijn daarom volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe, energiezuinige lampen zoals de LED-lamp. De vraag is dus of LED-lampen een goed alternatief zijn voor de gloeilamp en spaarlamp? Om deze reden liet Kassa een onderzoek doen.

Op de site van Kassa is te lezen: "Ties Koning is senior engineer bij TÜV Rheinland EPS b.v. en hij heeft speciaal voor Kassa LED-lampen getest. Hij komt tot de volgende conclusie. “Geen enkele led-lamp geeft net zoveel licht als een ouderwetse gloeilamp. Voor het oog geeft een led-lamp dus een stuk minder licht dan een gloeilamp. Een gemiddelde gloeilamp van 40 Watt heeft 345 lumen aan licht, terwijl de best presterende led-lamp in deze test niet boven 249 lumen uitkomt.”

Maar hoe zit dat met de LED-producten van VenLed? Wel, vol trots presenteren wij graag onze nieuwste aanwinst voor ons brede productassortiment. Het gaat om de Nichia Power LED MR16 5W Warm White. Een bijzonder krachtige LED-spot met een lichtoutput van ruim 500 lumen, een vaste kleurtemperatuur van 2800K en een levensduur van meer dan 40.000 branduren. Met dit product wil VenLed laten zien dat er wel degelijk LED-producten op de markt zijn waarop de onderzoeksuitkomsten, zoals gepresenteerd in het consumentenprogramma Kassa, niet van toepassing zijn. Integendeel, met dit product kunnen en laten wij graag een ander, meer positief geluid horen.

Bent u geinteresseerd in dit product, of in de andere mogelijkheden m.b.t. LED-verlichting, kijk gerust rond op de website van VenLed of neem even contact op met de afdeling verkoop.

Image: Nieuw gepatenteerd product

Nieuw gepatenteerd product

VenLed heeft de afgelopen tijd veel energie geÑ—nvesteerd in de ontwikkeling van de 90° Ribbon Series. Dit exclusieve product kenmerkt zich door de kleine afmetingen en de toepassingsmogelijheid voor een andere stralingsrichting van de LED's. Dit product met een extra hoge lichtoutput is door VenLed gepatenteerd.

Image: VenLed is verhuisd naar een nieuwe locatie in Venlo.

VenLed is verhuisd naar een nieuwe locatie in Venlo.

Ons nieuwe adres is: Roermondsestraat 36-40, 5912 AK Venlo.
De nieuwe locatie is gelegen in het centrum van Venlo, vlak aan de maas. We zijn eenvoudig bereikbaar. Klik op contact voor de route.

Image: Nieuwe website online!

Nieuwe website online!

Na meer dan een maand van ontwikkeling presenteren wij met trots onze nieuwe website. We willen de ontwikkelaars bij deze dan ook hartelijk bedanken! Deze website is tot stand gekomen door een samenwerking van stylux.nl, theprojekt.nl en timnotermans.nl. Ook willen we de aandacht vestigen op onze hosting partner: foxxl.nl. Deze webite stelt ons in staat om de content zelf te beheren. Alle pagina's en producten zijn door ons zelf aan te passen te managen.

Archief

U heeft ook de mogelijkheid oudere nieuwsitems te bekijken.

Archief >

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van ons laatste nieuws en onze laatste producten, vraag dan nu gratis onze catalogus aan. Of meld u aan voor onze mailing list.

Aanvragen >
stylux.nl timnotermans.nl