Over Venled

Venled is sinds 2008 actief als nationaal en internationaal opererende LED groothandel, importeur, producent en leverancier van kwalitatief hoogwaardige LED oplossingen.
In de beginjaren lag de focus op het leveren van decoratieve LED toepassingen. Het product assortiment is uitgebreid en VENLED heeft zich ontwikkeld tot een professionele en betrouwbare speler in de lichtmarkt. Venled biedt lichtadvies en LED toepassingen op maat, waarbij de behoefte en vraag van de klant centraal staan. Er wordt samengewerkt met o.a. interieurbouwers, standbouwers, installatiebedrijven en (licht)architecten. Daarnaast ondersteunt VENLED graag particulieren, voor advies op maat.

Doorgaans zijn klanten van Venled vertrouwd met het product en de toepassingsmogelijkheid daarvan. Middels heldere communicatie en kennis van zaken wordt er gezamenlijk een oplossing gevonden voor een (project)vraag. Een oplossing kan bestaand zijn of op maat geproduceerd worden, zonder hierbij het budget uit 't oog te verliezen.

Venled werkt graag samen met zijn klanten om tot het beste resultaat te komen. Dit levert niet alleen mooie lichtprojecten op, maar draagt ook bij aan een duurzame relatie, waarin de klant zo goed mogelijk wordt ondersteund en ontzorgd. Zo is en blijft het onze doelstelling om klanten blijvend van dienst te zijn.

Neem daarom gerust contact met ons op